13 de juny del 2008

BARCELONA, LA CIUTAT DE LES PATATES BRAVES

Vaig viure mes de 30 anys a Barcelona, llavors ho trovaba normal, pero ara que ja fa uns quants anys que visc a Alforja, trobo que el centralisme Barceloní no té limits.

Fa uns díes que es pot veure un anunci per la televisió a tota Catalunya sobre les excelències de Bcn, se suposa que per pujar l'autoestima dels barcelonins.

Un pensa que les enquestes que encarrega l'Ajuntament de Barcelona no els hi son favorables i en ves de buscar els motius del desafecte i rectificar, volen fer rectificar a la població en conjunt, actitud molt típica dels socialistes per altra banda.

Lo curiós del cas es que entre les suposades excelències lloen unes obres que no s'acaven mai i les Patates braves, jo creia que les patates baves eren més o menys bones segons qui les cuinava...

Aquí teniu l'anunci en questió.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

xec , escrit el comentari aqui ,peró és del article de la piscina ( alli no es pot escriu-re)
l´any passat teniem els passes i jo i vaig anar dos cops , aquets any no hi vaig cap cop , a ón van amb aquets preus ??? " 1000 peles " per un "xapuzon" , em surt més a compte baixar a la Savinosa i banyar-me en pilotes.

andreu ha dit...

ja es pot comentar l'article de les piscines...

KidNova ha dit...

Ostres però si les braves en questió son del Bar tomàs del carer major de sarrià, home aquestes patates son tota una institució, jo farà una 10 anys hi anava un cop per setmana en processó.