23 de juny del 2008

SEGUIM AMB LES PISCINES...


Aquest diumenge al vespre al bar del Parc m'han donat un full per si volia firmar-lo, es tractava d'una queixa per l'accés a la piscina dels menors de 14 anys. La nova normnativa aprobada al plé de l'Ajuntament del dia 3 de juny estableix que l'accés a les instalacions de la piscina pels menors de 14 anys ha de ser obligatoriament acompanyats per un major de 18 anys que s'en farà responsable.


Aixó representa que nois i noies que ja feia dos o tres anys que anaven sols a la piscina ara no podrán anar-hi si no son acompanyats per majors de 18 anys, en la majoría dels casos aquest no tenen qui els acompanyin ja que els pares solen treballar i els germans encara no son majors d'edat. TOT UN PROBLEMA.


Jo creia que aquesta norma era obligada per la Generalitat però després de veure-la i llegir-la resulta que només és una proposta per que els responsables de cada piscina, en aquest cas la regidoria d'esports, cultura i joventut de l'Ajuntament d'Alforja, elaboressin unes normes d'us intern.


"El Decret 95/2000, de 22 de febrer, pel qual s'estableixen les normes sanitàries aplicables a les piscines d'ús públic, l'article 29 de l'esmentat Decret estableix que les instal·lacions de piscines han de disposar d'unes normes de règim intern per a les persones usuàries.
Per tal de facilitar la tasca dels responsables de les piscines d'ús públic, han elaborat una proposta de normes de règim intern, en què s'ha tingut especial cura de tots els aspectes relacionats amb la seguretat dels usuaris.
Les normes de règim intern que us presentem són un model bàsic que pot ser útil com a punt de partida, però que caldrà adequar a cada instal·lació."


2 comentaris:

Carme ha dit...

Jo tampoc no entenc aquesta norma: si hi ha socorrista, en teoria, deu haver de vigilar, no??? Llavors, no cal que els papes hagin de fer de supernanny!!!

Anònim ha dit...

perdona, de supernannys res, però de guarderia tampoc, no et sembla, perquè n´hi ha de papes que deu n´hi do.
mussol