15 de juny del 2008

UNA DE PISCINES

Ara fa uns dies es va aprobar a l'últim plé de l'ajuntament les noves tarifes de la Piscina Municipal, els preus han pujat significativament.



Les tarifes han quedat de la següent manera:


La piscina s'obrirà el 21 de juny fins el 14 de setembre.


L'horari serà de 12 a 20 hores.


Els controls sanitaris estant tots al dia, tot i que s'ha de fer el seguiment tres cops al dia.


D'acord amb el reglament aprovat al ple del dia 3 de juny de l'ajuntament, serà a partir dels 14 anys que podran anar sols.


Els menors hauran d'anar acompanyats d'un major d'edat, que és qui es farà responsable d'aquest.


Preus, aprovat també al ple de l'ajuntament:


Entrada individual majors de 14 anys 6€ al dia, menors de 14 anys, 3€.


Abonaments:


Mensuals majors de 14, 35€;menors, 18€.Temporada majors de 14, 60€;menors de 14, 30€.Abonament familiar, 120€ temporada.


El regidor va explicar al plé que el cost de mantenir la piscina oberta durant 80 i pico dies val uns 36000 eurus i que amb la previsió de assistència igual a la de l'any passat podrien cobrir uns 6000 eurus. Un pensa que aquestes coses han de ser més assequibles i que un ajuntament d'esquerres ha de fer precisament aixó, assequible les instalacions municipals al poble. Si l'Ajuntament pot sufragar el 85% del cost de les instalacions també pot assumir el 90% i fer més assequible les instalacions a aquells que només poden gaudir de la piscina els caps de setmana o a les families sense fills o als que només poden gaudir-ne quinze dies en tot léstiu. Potser es que somio truites...


5 comentaris:

Anònim ha dit...

l´any passat teniem els passes i jo i vaig anar dos cops , aquets any no hi vaig cap cop , a ón van amb aquets preus ??? " 1000 peles " per un "xapuzon" , em surt més a compte baixar a la Savinosa i banyar-me en pilotes.

Carme ha dit...

Que fort!!! Amb aquest preu, me'n vaig al Termes, que almenys em relaxaré i aprofitaré millor el dia!!!

KidNova ha dit...

Una raó més de l'absurditat de les noves piscines, feien falta?

Ara es veu clarament que no.

Anònim ha dit...

Penseu que les despeses de piscina hi són tant si hi anem cada dia com si hi anem només els caps de setmana. Així que si ho volem els caps de setmana, hem d'ajudar a mantenir-la cada dia.
Agafant un passi de temporada una família de quatre persones, surt a 0.38 euros/persona/dia.Voleu dir que hi ha gaires coses d'oci tan econòmiques?

andreu ha dit...

és veritat, la piscina s'ha de mantenir cada día tant si està oberta com si està tancada i aixó val molts diners però amb aquestes tarifes s'han afavorit a les families que poden anar-hi cada día, a elles els hi surt a compte però als que han de portar al crio menor de 14 anys, als que només la poden disfrutar 15 dies per que es quant tenen vacançes o els que només hi aniran els caps de setmana per que no tenen vacançes la cabussada els hi surt bastant més car i aixó es lo que intento criticar al post.