18 de juny del 2008

ARRIBEN ELS 850 ANYS


Aquesta setmana començen les festivitats per conmemorar els 850 anys de la donació del lloc de Sta. María d'Alforja amb un sopar medieval la nit de Sant Joan.


El programa es el següent:


-Drant tot el matí i tarda, al Parc dels Amics d’Alforja- MATEM EL BOU!!!El ritual de cocció anirà a cura del mestre obrador dels fogons: Maestre PEP SALSETES


- A partir de les 8 del vespre, pels barris i carrers de la vila- PORTEM LA FLAMA DEL CANIGÓ!Amb motiu de la revetlla de St. Joan, el BALL DE DIABLES la repartirà pels barris que tinguin fogueres.


- A 2/4 de 10 del vespre, al Parc dels Amics d’Alforja- CARRETILLADA DELS 850 ANYSPel BALL DE DIABLES D’ALFORJA, que obriran així els actes de la nit.


- A partir de les 10 del vespre, al Parc dels Amics- GRAN SOPAR MEDIEVALEn el que farem els “honors” al bou cuit amb brasa de llenya d’alzina, tallada en lluna vella. S’aconsella anar disfressat per ambientar-ho a l’època. Tots aquells que assisteixin disfressats tindran una consumició gratuïta a la Taverna del Mercat Medieval del dia 6 de juliol.El preu del menú inclourà un plat de terrissa fet a mà amb una al•legoria de la festa. No cal, tampoc, portar-se el got però sí que s’han de portar els coberts.


- A partir de les 12 de la nit, també al Parc- LLUÏT BALL DE SANT JOANAmb el TRIO ALABAMA, que amenitzaran la revetlla amb l’ajuda de les muses.


Per venir al sopar: ingressos a Caixa TarragonaC/C: 2073 0035 93 0110131817Indicar qui fa l’ingrés i quantes persones ENÚ D’ADULTS: 18,00 €MENÚ INFANTIL (fins 12 anys): 10,00 €Places limitades: 400 persones.


Data límit dijous 19.Dissabte 21 de 16:00 a 20:00 a la Casa de Cultura per recollir tiquets intercanviables pel sopar i apuntar-vos a les taules.


L'última noticia a aquesta hora del dimecres es que només queden 130 plaçes per el sopar, lo que vol dir que ja s'han apuntat com a mínim 270 persones. Espero de tot cor que aquestes festes siguin un éxit de participació donat l'esforç que em consta que el regidor que ho porta, Sendu martorell, ha fet per que així sigui.

1 comentari:

a fragment ha dit...

hola :)
gracias por pasarte por el blog :)
intento leer el tuyo, y hay cosas interesantes sobre aspectos de la cultura autoctona catalana, me gusta. un beso!