17 de setembre del 2008

NO ET PASSIS DE LA RATLLA,....GROGA

Ja fa molts anys, jo deuria tenir-ne 14 ó 15 a Barcelona vaig fer una amic que també era de poble i ell es ventava de que al seu poblet del sud del pais no hi havia senyals de transit, aquí al poble no és que n'hi hagués masses de senyals, però alguna n'hi havía.

Ara el poble está totalment senyalitzat, senyals de parking, senyals de direcció obligatoria, senyals de prohibit aparacar, algún stop i unes ratlles grogues que fan que Alforja sembli un circuit karting. Aquets dies la Brigada Municipal està acabant de pintar les últimes, suposo, ratlles grogues als llocs on no s'ha de poguer aparacar, on no volen que s'hi aparqui hi posen un pilons de ferro colat que impideixen l'estacionament de vehicles, normalment a llocs on estacionar provoca que els demés no puguin passar, bé

Un es pensava que al poble hi havía un déficit d'aparcament i que l'Ajuntament, concretament la regidoria d'urbanisme amb l'inplacable Sr. Regidor Salvador Taverna al devant procuraría incrementar les plaçes d'aparcament pels residents del poble, sembla que no és així i lo que s'està fent es reduïr-les.







Tot i aixó s'ha arrenjat el vial de sota el camp de fútbol, (pel que es busca nom), per poguer-hi aparcar, encara que a primera vista sembla que també allí s'ha reduït el nombre de plaçes d'aparcament a més, per acabar d'arrodonir-ho han anunciat la presència dels Mossos d'Esquadra per patrullar pel poble dos dies per setmana i denunciar als possibles infractors, sembla ser que l'import de les denùncies no anirà a parar a les arques municipals si no a les de Trànsit, ves per on.

2 comentaris:

Amelia ha dit...

Que bonica és Alforja!
Aquest estiu vaig passar per allà i em va agradar molt la zona. Molta naturalesa, molt camp. Molt bonic tot.
Sóc una admiradora de Catalunya en general i d'Alforja en particular.
Salut i republica i tal i tal.

(Perdón por mi mal catalán, estoy aprendiendo)

andreu ha dit...

Sinforosa, Gràcies pel teu "piropo" al poble, i pel detall d'escriure el cometari en un català correctissim.
Com diuen per la teva terra; Un abrazo.