20 de setembre del 2008

ALFORJA MUDA'T PER LA FESTA MAJOR




L'Ajuntament ha repartit per les botigues del poble uns cartells on s'anuncia la venda de flors a preu de cost per que els posem pels balcons per la Festa Major i així engalanem la vila durant les festes.

Em sembla una molt bona id
ea i deu formar part d'uns dels punts del programa electoral d'ERC que es deia "Alforja Muda't" i es que ara només falta que la gent hi participi i deixin un poble ben guarnit durant la nostra festa.

No estaría de més si encara si es a temps de proposar-ho de penjar unes pancartes a la carretera anunciant la festa major així com les dates, tal com fan molts pobles arreu del pais.

2 comentaris:

Gemma ha dit...

Hola a tots:
Tornem amb la segona campanya de "Guarnim el poble".
La primera va ser el maig passat amb una doble vessant, per una banda es va fer el mateix que en aquesta ocasió i per altra banda un dissabte els nens de l'escola que van voler participar varem fer una plantada de flors al Castell i al Sol de la Cluca.
En aquesta ocasió només durem a terme la venda de flors per tal de, com el títol indica, guarnir el poble per la festa Major i deixarem per la primavera la tercera campanya, aquest cop si, complerta.
Per altra banda per saber si és o no ERC qui fa l'activitat directament només cal mirar al costat de l'escut del cartell. Només diu Ajuntament d'Alforja i no pas "l'àrea".
Només és a tall de matis, ja que com possa en els cartells, és L'AJUNTAMENT qui ho organitza, també amb el suport dels regidors d'ERC.

andreu ha dit...

Doncs sembla que no és cosa d'ERC, si no també dels d'ERC. Encara que lliga amb lo de mudar-se, o no.