9 de setembre del 2008

11 DE SETEMBRE A ALFORJA, NO ANEM BÉ

100 anys d´estelada

Ja son prop d'un centenar els pobles que s'han adherit a la campanya d'homenatge pels 100 anys de l'estalada.

Mestrestant a Alforja la gent pregunta pel carrer si es celebrarà alguna cosa per la Diada,...

Suposo que l'ajuntament farà algún tipus de celebració encara que al seu lloc web més concretament a l'agenda només preveu un acte dels excursionistes que sembla que no te res a veure amb la celebració de la Diada.

Recordant l'acte institucional de l'any passat i el parlament del Sr. Alcalde no n'espero gaire cosa enguany, però em dol a l'ànima haver de criticar als regidors d'Esquerra Republicana de Catalunya, el meu partit, per la deixadesa en aquest tipus de questions de reivindicació nacional.


14 comentaris:

Anònim ha dit...

http://www.elpais.com/articulo/
cataluna/Onze/setembre/elpepuespcat/
20080910elpcat_3/Tes

Anònim ha dit...

Doncs si, que es podia esperar de uns regidors que van fer la llista sota el nom d'Esquerra , simplement perquè no hi havia res més ? sempre es podien presentar sota les sigles FIC Federació d'Independents per Catalunya.
Es va celebrar el 14 d'abril de 2007 el brindis a la República , no per sentiments , NO , simplement per l'apropament de les eleccions i es tenia que fer-se veure , i si no es així ?, que a passat al 14 d'abril de 2008 ? la resposta d'ells es que estan molt "liats" i la secció no ha fet rés. ( això es una altra historia que ara no toca en la qual jo em considero involucrat).
L'any passat uns quants de nosaltres vam penja l'Estelada a l'Ajuntament, cap Regidor , no fos cas que fos mal vist , que passa ? , doncs està clar , soc Republicà , però només per lo que interessa . Aquest any si en les ultimes hores no passa rés , un petit grup tornarà a penja l'Estelada , però hi haurà cap Regidor ? , jo " aposto " ara que no.
100 anys de l'Estelada , aquest matí a la radio e sentit que no se en quin poble , hasta un regidor del PP votava a favor per penjar l'Estelada ja que es un fet historic i només els del PSC votaven que no , pot ser Alforja el del PSC també hagués votat que no , però si cap partit fa la proposta ? que es pot esperar .
Doncs res més , son moltes les coses que podria continuar explicant , però crec que cadascú pot pensar el que vol , i jo penso el que penso , i recordo quant encara tenia sobre uns 14 anys , el "slogan" que em va fer sentir d'Esquerra era " des de l'Ajuntament a d'Independència " , Alforja no crec que sigui així.
Bé ,estic obert a les critiques , sigui per internet o directament , i desitjo que sigui així ja que d'aquesta manera es podrà veure que ells no pensen el mateix i soc jo el que s'equivoca.
Per una Catalunya independent.

Katalunliber - Jordi Ribé i Cort - militant 32575

Anònim ha dit...

Potser al arribar al poder espert l'esperit de la gent que un dia es presentar en la llista i ara no sels veu massa, per no dir gens,pero potser quant es terem mes aprop de les eleccions tornaran, i potser es tornaran a fer actes de reindibicacio .

Anònim ha dit...

Visca Catalunya
Visca la terra....lliure¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Digues que si Katalunliber, son uns dropus, no foten res de res, tens tota la raó.
I el que mes malament cau, es el de les parcel-les. De que va aquest? Sempre tant educadet i conciliador, fa fastics.
Fora, aqui al poble, no en volem de parcelerus.
Visca Alforja lliure.

Anònim ha dit...

Jordi:
és això el que buscaves? que els covards que no saben parlar cara a cara es permetin insultar i menysprear els teus companys de grup que treballen per amor al poble?
Perquè n'hi ha algun que cobra de la política, però d'altres (la majoria) no cobren res, i res vol dir zero (per dedicar un promig de 2 hore diàries del seu temps als problemes del poble).

Anònim ha dit...

Soc d'Alforja de tota la vida i ara visc a Les Barqueres , pertant ara segons tu soc un parceleru,jo em cantinuo considerant d'Alforja i estic tan dintre esquerra com a la junta de compensacio , i perdo el meu temps, tant pel poble com per les Barqueres,i considero que es poden fer les coses de moltes maneres,i en aquest poble san fet moltes coses cracies al Regidor criticat per ser com es.

andreu ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
andreu ha dit...

No deixa de ser curiós aixó dels anonims criticant a altres anonims per ser anonims....

Anònim ha dit...

És igual lo dels anònims, jo tinc un perepunyetes que signa ferran o joan, segons el dia, i dóna adreces falses de correu electrònic.

Andreu, hauries hagut de penjar l'estelada romboidal, com naltros. L'estelada romboidal enguany feia 100 anys!

Anònim ha dit...

Als anònims que apart de no saber escriure el seu nom , tampoc saben llegir .
En cap moment de l'escrit meu e fet cap criticar de la gestió del tres regidors a l'Ajuntament , la qual trobo extraordinària , desitjant que sigui per molts anys , i ser , no per ells , sinó que per altra gent fora del seu entorn que hi estan dedicant moltes hores desinteressadament .
La meva única critica ,per si no em vaig expressar bé , era únicament pel poc interès que es demostra a la nostra Diada i al fet dels 100 anys d'Estelada . Pel que fa al tema de actes organitzats per la Secció , ja posava entre parèntesis que jo també estic involucrat , per tant també soc responsable de la falta d´interes que es respira dintre la Secció.
Doncs bé anònim , la teva critica al Regidor Sendu simplement pel fet de viure al barri de Portugal i no haver nascut a Alforja , es simplement de pati d'escola o amb un coeficient intel•lectual força baix.
Per cert jo soc nascut a Reus , fa uns 6 anys que visc a Alforja i ni que fes 50 anys em sentiria d'Alforja .
Apa doncs , reflexionem i critiquem , però donem la cara .

McTutacara ha dit...

...de fet, saber la IP d'un comentarista no costa gaire, i amb la IP, es pot saber des de quin ordinador s'ha escrit, ja que navegar per internet deixa moltes empemtes...

Anònim ha dit...

tambe es poden enmascarar les ip

andreu ha dit...

Jo personalment crec que els anònims formen part del joc, es lo que té l'internet.
Només cal donarlos-hi l'importància que vulguis que tinguin. Per aixó no tinc per costum eliminar cap comentari anònim del meu bloc.