27 d’abril de 2009

PERQUÈ NO OBREN UN EXPEDIENT AL PUIGCERCOS?


Avui ha saltat la noticia de la baixa com a militant del joan Carretero d'Esquerra després d'haber sigut expedientat per publicar l'article a l'avui.
He trobat un post al bloc del Manel Bargalló en el que no hi puc estar més d'acord per lo que passo a publicar-lo aquí.
Primer en Jaume Renyer diu que plega en un article en el seu bloc perquè no pot soportar més la situació de persecució a la seva figura i degradació d'Esquerra, i ara en Joan Carretero es dóna de baixa perquè l'obren un expedient disciplinari. Renoi, en Puigcercós i companyia es deuen haver venut l’enteniment, sí , no dic begut, dic venut, perquè només així s’entén com poder fer això d’obrir un expedient al Joan Carretero per un article a l’Avui , “Per Patriotisme i dignitat” que tots els independentistes firmarien. Aquesta és la seva manera que tenen per sumar i fer més gran el partit?.Però el més gros, és que donen per excusa per obrir l’expedient que la interpretació de què volia fer-se un partit nou a partir de l’article va causar dany a la imatge del partit i el perjudicava per les properes eleccions.
Jo em pregunto. Qui va fer la interpretació de què l’article implicava fer un partit nou ?.
Només Puigcercós i la seva executiva ho van fer.
Doncs perquè no l’hi obren a ell un expedient i a tota l'executiva?.
A part de què l’executiva d’Esquerra tenen motius més que suficients també per ser expedientats, atès les seves actituds i maneres de fer la política. Una manera d’actuar totalment oposada els principis ideològics i als estatus d’ERC, tal com ho vaig explicar en el meu bloc amb l’article: “Convido a l’executiva d’Esquerra a deixar ERC
Tot això estava amanyat des del primer dia que els periodistes de l’Avui van publicar en un titular a la primera pàgina que en Carretero volia crear un partit nou, quan el text de l’article no deia res d’això. Per desgràcia l’únic diari nacional que ens quedava, des de què va marxar en Sanchis, cada dia per oli per tot arreu. En Cruanyes té el cul mig llogat amb Esquerra i la Sandra Arenas, després de la publicació del diari secret d’en Puigcercós per aniquilar la dissidència carotiana durant la campanya electoral interna, la pobra ja no té marge de maniobra per no fer cas al que l’hi manen.
Però tot això, ha impedit la pregunta clau que ningú ha fet:
Estan d’acord o no la direcció d’Esquerra del contingut de l’article?. El troben bé o no?, Perquè aquesta hauria de ser la pregunta i no en canvi la interpretació.
Però és clar, a part de què penso que alguns no deuen saber llegir, això no és pas el que interessa en aquest moment a la direcció d’Esquerra. Ara només tenen en ment fer un partit pur, sense critica a la seva estratègia i així poder fer d’Esquerra definitivament la marca blanca catalanista del PSOE de Catalunya. En Montilla es deu fregar els dits: Sense Carretero, Esquerra ja està totalment a les seves mans.
Companys militants d’Esquerra Republicana de Catalunya, reaccionem!. No deixem que el partit d'en Macià i Companys acabi a mans d'aquesta colla d'incompetents!.
Perquè no fem una crida a totes les seccions locals que facin assemblees per posar en votació s’hi estan d’acord o no, amb el contingut de l’article d’en Carretero. Si la secció Local està d’acord, a les hores a veure si tenen collons d’obrin-nos un expedient també!.
Si no els fotem fora ja, ells acabaran amb el partit!.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo estic totalment d'acord de que en Carretero marxi, se'n pot anar amb els d'Unió, ben a la dreta!! ser d'esquerra no vol dir, que també, ser independentista, vol dir independència, però no en mans dels que sempre manen!! els dels quartos...

Anònim ha dit...

No crec amb l'opcío de marxar d'Esquerra , si no hi estas d'acord , busca la manera de posar ordre , si tots marxen adeu a l'historic partit.
Carretero , no cal que et montis un altra partit , ves a CIU .

andreu ha dit...

Kata,

Jo tampoc estic per marxar d'esquerra, però aquesta esquerra cada dia és menys la meva esquerra.. tú ja m'entens.