8 d’abril de 2009

BOIG PER TU vs YOU'LL NEVER WALK ALONE

Aquests dies s'ha sabut que el FC Barcelona ha preparat una versió de la canço de Sau, "Boig per tu" per que el públic la canti abans dels partits tot imitant l'envejable grada d'Anfield Road "The Kops" quant entona el "You'll Never Walk Alone" que fa posar la pell de gallina.la canço de Sau és adecuada, tothom coneix la tonada i la letra es veurà`pels marcadros de l'estadi per que tothom la pugui cantar, sembla una bona idea,...però

Sempre hi ha un però,. He anat durant anys al camp del Barça i crec humilment que cantar cançons no forma part de l'ADN dels culers, vet aquí els meus dubtes de que aquesta iniciativa tiri endevant pel recolzament del public.

A Anfield Road, estadi del Liverpool FC, club que m'encanta i més des de que al 1981 li va guanyar la final de la copa d'Europa a uns de Madrid que van de blanc els hi va molt més aixó de cantar cançons,.. si no mireu aquest video,.. es The Kops quant encara era "general de pie" al 1964 cantant cançons del Beatles.Avui contra el Bayern ho sabrem.