17 d’abril del 2009

CATALUÑA - ESPANYA


Dijous que vé,.. dia de Sant Jordi s'estrena als cinemes el documental Catalunya -Espanya. Sembla que ve a ser una mena de "La pelota vasca" a la Catalana, encara que aquesta vegada no ha sigut boicotejada per el PP,.. hi participa fins i tot L'Ansón de la Razón i l'inefable Albert Boadella,..pinta interessant.


Una obra que té la intenció de posar sobre la taula les disputes entre les dues nacions i les seves expressions polítiques: el catalanisme i l'espanyolisme. Hi participen representants d'un i altre cantó: des d'Albert Boadella fins Toni Soler, de Félix Ovejero fins Xavier Solano o l'economista Elisenda Paluzie. És molt important que durant el primer cap de setmana d'emissió de la pel·lícula (24, 25 i 26 d'abril) aquesta tingui una bona recaptació per tal que pugui mantenir-se en cartellera durant les properes setmanes i mesos, de manera que us esperonem a tots i a totes a assistir massivament als cinemes a veure un documental que sens dubte serà per Catalunya el que La pelota vasca de Julio Médem va ser pel País Basc.

Cataluña - Espanya es podrà veure als cinemes de Barcelona (Comedia, Cinesa Diagonal i Boliche), Girona (Ocine-Oscar), Tarragona (Les Gavarres), Lleida (Funatic), Sabadell (Imperial), Manresa (Atlantida), Vic (Sucre), Mataró (Cinesa Mataró Park), Granollers (El Nord) i Olot (Multicines Olot).

Aquí teniu el Trailer





Informació treta de Sobirania i Progrés

1 comentari:

Anònim ha dit...

http://baditri.blogspot.com/2009/04/cataluna-espanya-la-pellicula.html