27 de novembre del 2008

PER IMPERATIU LEGAL...

Ahir dimecres vaig pendre possesió de l'acta de Regidor a l'Ajuntament d'Alforja.
Aixó que sembla tant senzill, creieu-me que no ho va ser gens de senzill. Tot i que s'em va permetre començar a treballar i ja fa alguns dies que hi estic posat el procediment legal per que s'em nomenés va ser de la següent manera:
Enviar a la Junta Electoral Central la sol·licitut junt amb les renùncies dels altres tres membres de la llista perquè m'enviessin les credencials. Com que la sol·licitut es va redactar en català va ser retornada argumentant que fora de la "comunidat autónoma de Cataluña" el català no és oficial, au, fes-ne una en castellà i tornem-hi. Finalment va arribar la fotuda credencial, ja es podía convocar el plé extraordinari per fer el nomenament.
Ahir al plé la cosa va anar de la següent manera: l'Alcalde en va formular la següent pregunta;
"Jureu o prometeu, per la vostra consciència i honor, complir fidelment les obligacions del càrrec de Regidor de l'Ajuntament d'Alforja amb lleialtat al Rei, i complir i fer complir les lleis d'acord amb la Constitució,i l’estatut de Catalunya com a norma fonamental de Catalunya?".
La meva resposta va ser:
"Per imperatiu legal ho prometo i sense renunciar als valors republicans prometo defensar els interessos d'Alforja i la seva gent així com treballar democraticament per l'independència de Catalunya"
Tot seguit l'Alcalde m'havia de donar l'insignia del consistori però ves per on, se l'havia deixat a dalt al despatx, després de l'acte me la va entregar, ens vam fer unes fotos i apa, ja sóc regidor.

3 comentaris:

Gemma ha dit...

Moltes felicitats, de tot cor.

Gemma Capella

Anònim ha dit...

Quants camins la vau haver de repetir, la foto? La Gemma fa una carona, pobreta... :-D

Carme ha dit...

Enhorabona i sort!!!