29 d’octubre del 2008

COTXES OFICIALS, POPULISME I PAÏSOS DE SEGONA


Ja fa uns dies que els diaris, las ràdios i fins i tot les televisions en venen plens de la polémica geenerada pels extres del cotxe oficial del Molt Honorable President del Parlament de Catalunya Ernest Benach.

La polémica va sorgir arrant d'un article al diari ABC conegut pel ser totalment imparcial amb,..bé ara no se m'acut rés, però de ben segur que en alguna cosa ho deu ser,.... L'Article venia a dir que el president s'havia tunejat el cotxe oficial amb un escriptori, un reposapeus i una televisió tot per un import de 20.000 euros, encara que després només van ser 9000.

La cosa de la polémica no acavaba d'arrancar fins que el Conseller Saura va dir en un programa de ràdio que ho trovaba ofensiu en temps de crisi,... mostra de populisme ofensiu si recordem que es va gastar una millonada en adecuar la consellería i decorarla amb estil Feng Shui,... tenint en compte que el Conseller Saura pertany al mateix govern que pertany el partit den Benach. Es podria dir alló de que amb amics així no calen enemics.

La presió sobre el President Benach s'anava fent forta, La Vanguardia publicava un article exigint explicacions al President Benach, les tertulies de les ràdios n'anaven plenes i al cap de quatre dies el President Benach va convocar una roda de premsa per donar explicacions.


Benach va explicar lo mateix que deia en el seu bloc, que feia un any s'havia acordat a la mesa del Parlament,...on per cert hi ha membres de tots el partits,... renovar la flota de cotxes oficials del Parlament mitjançant el sistema de Leasing i que aixó havia estuviat als presupostos 80.000 euros i que els extres que s'havia fet posar al cotxe eren amb l'intenció de convertir el cotxe en una mena de oficina mòbil ja que ell passava moltes hores al cotxe, va demanar perdó a qui s'hagues pogut ofendre i va anunciar que havia fet retirar els extres.

Conec personalment al President Benach i estic segur que l'Ernest es un tio honest i que segurament no sabía l'import dels extres però no estic d'acord en que tregues els extres i demanés perdó. Els Presidents dels parlaments d'Espanya, França o d'on sigui segur que van amb cotxes similars i equipats per poguer-hi fer feina, però aixó ningú ho critica ja que es ben normal, però ai Senyor! si parlem de Catalunya llavors si que ho podem criticar com si Catalunya fos un pais de fireta on només hi van els parlamentaris a escalfar les cadires i a viure del "cuentu", doncs no! jo vull que la segona autoritat del meu pais tingui un tracte digne i ens representi igual que el francés o l'alemany. Amic Ernest, has caigut en el seu joc. Catalunya no es un pais de segona.

9 comentaris:

Carme ha dit...

Crisi? Qui ha dit alguna cosa de la crisi? Ja es veu que això de la crisi és només per segons qui!!!

Sendo ha dit...

Tret de Xornal.com:

Touriño, presidente de Galicia no es el único que viaja en un lujoso Audi A8, aunque no consta que nadie haya batido su récord de 480.000 euros en un sólo coche.

La presidenta del Parlament valenciano, Milagrosa Martínez, del PP, que a falta de uno tiene dos Audi A8 de gama alta. Y para no ser menos, el presidente de la Generalitat valenciana, Francisco Camps, también dispone de dos A8.

La presidencia del Parlamento andaluz y la del aragonés, por poner otros ejemplos, también optan por el A8, pero "solo" tienen uno.

Maria Teresa Fernández De la Vega y Pedro Solbes, que son conducidos en sendos BMW 750. El precio oficial supera los 100.000 euros, una cantidad muy respetable.

mireia ha dit...

Estic totalment d'acord amb el que expliques. Sempre hem d'acabar demanant perdó i amb el cap cot. És una vergonya. De tota manera, a mi m'ha agradat com ho ha portat i el to utilitzat, només que crec que hagués hagut de tirar endavant amb la decisió presa.

Amelia ha dit...

Opino que tots els pocavergonyes que hi ha per Espanya gastant el que no és seu haurien d'aprendre de Benach. Ha demostrat una honradesa poc comuna.
Tant de bo tots fossin com ell.

Anònim ha dit...

9000 euros? Això s'ho gasta en Carod durant un mes dinant a 120 euros l'apat i dormint de dilluns a divendres a l'hotel Juan Carlos I, 5 estrelles gran luxe.

Anònim ha dit...

si continuen les renuncies quant faras public si tu entras o no a l´ajuntament

andreu ha dit...

anònim últim.

Si no fossis anònim potser t'ho diria.

Anònim ha dit...

fa pensar una mika....
1r penjen a la web la dimissió del ricard desprès ho treuen..si que els i costa gestiona aquesta crisis interna..???no creieu que s’està allargant una mika tot plegat??? us demanem transparència...pel bé de tothom gràcies

andreu ha dit...

un anònim demanat tranaprència??,... no em facis riure home!!, o dona ves a saber.