21 de juny del 2009

EL VELL COMUNISTA


Conec un poble on ja feia anys que no hi quedaven comunistes, havien anat despareixent, conevrtits en ecologistes o en eurocomunistes o alguna fórmula d'aquestes que hi han per a sobreviure politicament.


Però encara quedava un vell comunista, un vell que vivía del passat, que recordava els temps de lluita, de clandestinitat, de fosca oposició, el vell comunista és mantenia ferm en les seves conviccions, ell era l'autor dels anònims que pel poble van córrer durant els mandats de la dreta, ell era també l'autor de les pancartes que de tant en tant és penjaven pel poble, ja és per salvar els arbres del passeig com per denunciar casos de presumpta corrupció, sempre lluitant per la "seva" igualtat, tant se val, el vell comunista és mantenia ferm en les seves conviccions,.. ay! si manessin els meus, pensava.


A les últimes eleccions per un rebot de la democràcia va entrar al poder, va començar a manar i a fer servir el seu poder,però les coses no canviaven fins que l'administració que tant havia criticat en els "bons temps" va pagar-li un sou, llavors el vell comunista és va fer "gran" de cop i va creure que potser no calia ser tant comunista i és va treure el carnet de PSOE, i és que no hi ha res per fer canviar la gent com cobrar un souet per manar i és que senyors,..la pela és la pela.


Qualsevol semblança en la realitat és pura ficció.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Andreu , et donc la medalla d'honor a l'idiotessa.
Sort que no tots els d'Esquerra pensem igual .
Jordi

UN ALFORGENC ha dit...

Un regidor que es L'ajuntament de carambola , com estas tu, no crec que tinqui dret a criticar al companys de viatge , cosa que crec que la poca creabilitat que teniu com a partit politic l'esteu tirant per terra per tant un [Alforgenc] que us va votar creu que per molt que saigi cambiat de gequeta tauries de disculpar, i de pas dimitir del teu carrec i possarta amb el teus companys, de convergencia que un altre vagada es deuen fregar les mans.

UN ALFORGENC

Anònim ha dit...

Et reconec el mèrit d'haver tingut el valor i honradesa per posar-te com a regidor en un moment força difícil en el vostre partit. També és de justícia dir que has engegat amb molt bon peu i per fi s'han deixat les "anades d'olla" del teu predecessor. Tot i així, el teu article, tot i que molt bo, ha punxat...Tots sabem que el tarannà del "vell comunista" deu encendre ànims però cal fer-ne un article? cal que convergència es fregui les mans de la "concòrdia" d'aquest ajuntament?...ai,ai li esteu posen molt fàcil a la M.Jassans per tal que sigui la nova alcaldessa d'quí a 2 anys. Bé, potser una dona sigui capaç d'arreglar l'ajuntament i la brigada i també de governar amb una mica de dignitat.

Un votant

Anònim ha dit...

Jordi, no sé si tots els d'Esquerra penseu igual, però t'asseguro que la majoria de gent del poble ja en té el collons plens d'aquest "vell comunista". El que diu l'article ja fa temps que va de boca en boca pel poble i els socialistes estan perdent credibilitat per culpa de la ignorància i prepotència d'aquest personatge. És normal,doncs, que estiguin nerviosos.Suposo que l'alcalde ja sabia el que es feia posant-lo de segon a la llista.
Andreu, ets un regidor i t'hauries de disculpar, però menys mal que algú deixa de ser políticament correcte i diu el que pensa tothom. OLE TUS HUEVOS! Per altra banda crec que la tasca d'ERC a l'ajuntament és admirable però avorrida i una mica de salsa ja tocava.La gent ha de compendre que el matrimonis es barallen de tant en tant i els crits se senten de cal veí, però no passa mai res(després de la tempesta arriba la calma). Ànims Andreu! Mira endavant i no dimiteixis.

UN ALTRE VOTANT

Anònim ha dit...

Dius que qualsevol semblança amb la realitat és pura ficció. I jo dic que la realitat supera la ficció, i de quina manera! És un tipus impresentable! Un regidor no hauria d'atacar públicament els seus "companys de govern", per això et proposo que em passis els escrits i ja els publicaré jo. Ja,ja,ja!

Anònim ha dit...

No dius res que no sigui veritat però no ets tu a qui toca dir-ho, estant en el lloc on ets.

Anònim ha dit...

Això, no et toca dir-ho a tu, però busca't algú perquè ho publiqui. I sobretot, res de dimissions, només faltaria. Si hi ha algú que ha de dimitir, aquest es el regidor socialista en qüestió.

Anònim ha dit...

Quan es l´hora de fer les llistes suposo que cada partit mira que li pot ser mes rentable políticament per ells, uns prefereixen la paritat, altres posar gent amb experiència i gent novella altres fan llistes amb molta gent, que a l´hora de la veritat només anaven a fer “bulto”,
Quan el cap de llista d´ esquerra , va plegar,. Dimitir, fugir ,LO que li volgués dir ,de l´ajuntament, la persona que anava de numero set va ser la que va haver d´ agafar la “batuta” ja que els que el precedien a la llista no van volgué , per les raons que fossin ,agafar el bou per les banyes i treballar per al poble, ara aquesta persona ha publicat al seu bloc el que molta gent del poble crec que pensa ,políticament es molt però que molt incorrecta i això li pot arribar ha costat el càrrec jo personalment no crec que hagi de plegar ni que l´hagin de cessar del seu càrrec
primer perquè l´”asunto” no esta per tirar coets ,ara que es el temps,
segon perquè els temes piscina ,parc, festes sembla que hagin millorat bastant
i tercer perquè tocar crestes anima la vida política del poble que últimament això estava mes avorrit que mai
ànims Andreu i fotli fort

De Fora ha dit...

Tenen vostès un poble molt divertit. Em recorda al de Asterix.

JTemps ha dit...

Andreu, EXCEL.LENT, MAGISTRAL, PER EMMARCAR.

No crec que t’hagis de disculpar de res, ni per dir la veritat, ni de dir-ho del teu blog personal, o es que has de ser políticament correcte inclús quan estàs cagant a casa teva?????????

Molt menys dimitir, el temps ens posa a tots al nostre lloc, si dimitissis et col.locaries en un lloc que no et pertoca, estàs demostrant que vals molt més que una “políticament correcte” dimissió.

Els anònims que et critiquen i t’aconsellen disculpes i dimissions, suposo que son els mateixos que reclamen el dret a l’anonimat en els blogs, (si no son els mateixos es diuen igual), però fan servir el que tu donis la cara per entrar al teu blog (a casa teva) per alliçonat. Merda per ells. Crec que tenen el mateix valor les seves paraules que la seva signatura.

El que et demano es que No siguis correcte, sinó sincer. Que No actuïs amb tàctiques partidistes, a Alforja som molt pocs com per voler fer macro-politiques. Que les teves prioritats (en l’àmbit local) siguin Alforja i no el partit, és molt més important Alforja que les sigles de qualsevol de les opcions polítiques de l’Ajuntament. Que aprofitis aquest rebombori per demostrar, desde el poder, que hi ha un altre manera de fer política, la de fer i dir les coses amb sentit comú, no la d’actuar amb rendiment electoral ja sigui per guanyar uns quans vots més o per poder-ne esgarrapar uns quants al adversari.

Si pel que has publicat al menjador de casa teva et converteix en “idiota”, espero que surtin “idiotes” com a bolets a la política local, crec que es queden curts, jo a més de idiota el diria “capullu” , esperant que floreixis, perquè aquest “capullu” promet.

M’encanta aquest “poblet pintoresc” al qual pertanyo que inclús acollim als qui no els hi agrada i m’encanta l’Asseguratòrix, el bard d’aquell poblet Gal, que els que l’envolten diuen que quan s’aprecia millor el seu talent és quan està callat.

Òscar Àvila

Anònim ha dit...

L'autor de l'article és regidor de l'Ajuntament d'Alforja, membre de l'equip de govern, i representant d'ERC.

Qualsevol d'aquests tres motius fan injustificable la publicació d'aquest article, per molt dolenta que sigui la relació amb el Salvador Taverna.

Aquest mateix autor que comenta "la pela és la pela" sap perfectament, segons va votar al Ple Municipal, que el Salvador Taverna va demanar pagar de la seva butxaca les despeses de la cotització a la Seg.Social que havia d'assumir l'Ajuntament.

D'aquesta manera el Salvador Taverna s'assegurava que el seu sou no costava ni un euro a l'Ajuntament d'Alforja, coneixedor de la situació econòmica de l'Ajuntament, i de les ampolles que podia aixecar la seva remuneració.

Per si algú no ho sap, el seu sou l'assumeix la Generalitat dins de la seva línia de subvencions per a càrrecs electes.

Aquesta línia de subvencions no entén de militàncies, ni de favoritismes. Esta oberta a qualsevol regidor que decideixi dedicar-se a jornada complerta a les tasques municipals. Ho saps perfectament.

La pela és la pela, exactament 1.458,81€ BRUTS al mes que paga la Generalitat, a un regidor de qualsevol municipi de 501 a 2000 habitants.

Al regidor, li queda un "souet", tal i com diu l'Andreu Serra.

Andreu no has encertat ni en les formes, ni en el contingut.

Anònim ha dit...

Tot aixo ell ja ho sap , que va votar a favor del sou del Salvador.
Ara podria fer una historieta explicant com a anat eliminant els candidats a la plaça del pavelló per conseguir fer quedar al que ell havia col.locat.
Fer-te esta uns dies de prova només per explicarte el poc que cobras , el grapa´t de hores extres sense cobrar i lo puta que ho pasaras.

jo mateix ha dit...

Apa que ja voldria molta gent cobrar aixo, per que nia que si cobren 800-900 euros fent 8 i 9 hores cada dia al peu del cano, i no com d'altres.

Anònim ha dit...

Un sr. Anònim a dit que el sr. regidor en qüestió pagarà de la seva butxaca les despeses de la Seguritat Social, això ja ho veurem de moment encara no les ha pagat. I la Generalitat que paga el seu souet, qui és? Jo em penso que som tots, els diners surten de tots nosaltres, per tant també contribuim a pagar el souet del sr. regidor, i penso que no so mereix.
Un ciutadà decebut