24 de juny de 2009

EL PERQUÈ DE LES COSES...

Diumenge passat vaig penjar l'article "El vell comunista" el qual ratifico completament. L'Article en qüestió volia ser una crítica no al fet que un regidor que dedica tot el seu temps a les feines de la regidoria cobri un sou, jo mateix vaig votar a favor d'aixó i crec que és una llàstima que els regidors no tinguin cap gratificació per les hores i les energies que dediquen a servir al seu poble, si no al fet que un comunista de pedra picada canvies de carnet i deixes de criticar organismes on amb el nou carnet se li obre la possibilitat d'entrar-hi.

Penjar aquest article no va ser una cosa gratuïta, tot té un perquè i tot va ser fruit d'un des encontre greu amb un company de consistori. Després d'unes acusacions de caire personal per part del company en qüestió i que jo considero molt greus i que no cal explicar aquí, no vaig rebre cap mena de disculpa per part seva, és més, els atacs personals encara que menys greus varen continuar.

Reconec que en vaig equivocar al penjar-ho al meu bloc personal on tothom hi pot entrar, ara no ho faria. Demano disculpes públicament a qui s'hagi molestat.

L'endemà de penjar l'article vaig tenir una conversa amb l'alcalde i el regidor en qüestió i tot i disculpar-me personalment vaig seguir sense rebre cap disculpa de part seva, només una mena d'intent de justificació que no va concluir per que no es pot justificar de cap manera. També sem va demanar que esborres l'article per que la cosa no és fes grossa a lo que d'entrada vaig accedir però vist que no hi ha cap mena de disculpa per part del regidor i que al bloc dels socialistes n'han fet un comunicat específic, (bonica manera de intentar que no es faci gran la cosa), he decidit no esborrar l'article ni els comentaris i fer aquest per que quedin clars alguns conceptes.

Sobre el meu futur al consistori només dir que jo em dec en primer lloc a la secció local d'ERC-Alforja i en segon lloc a l'Alcalde que és qui te la potestat de cessar-me de la regiadoria que ara ocupo.

També vull dir que he trobat a faltar poguer parlar directament amb l'executiva socialista per poguer donar-los-hi les explicacions oportunes, prefereixen fer comunicats i buscar intermediaris, sembla.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Home si com tu dius, nomès et deus a ERC i a l'Alcalde, que collons pinta l'Executiva Socialista en tot això? Ay ay, Andreuet que parles més que penses...

andreu ha dit...

Benvolgut anònim, és fàcil, sèn diu DIÀLEG,.. em queixo de que no n'hi hagi.

Anònim ha dit...

Primer aprent a escoltar.

jo mateix ha dit...

Ai anònim com jo mateix, si escoltem tot el que diuen ens torneriem bojos

Saura ha dit...

No m'enganyen: tots vostès són una societat secreta que planeja dominar el món.
Per això són tots anònims.
Quan es reuneixen porten caputxons, parlen en clau i sacrifiquen donzelles.
Els estem vigilant.

jo mateix ha dit...

Que mes voldrias sever qui esta al darrera de cada anònim, pero per aixo son anònims, cosa que nia d'altres que per no tenir aquests problemes et fan donar d'alta i aixi poder-ta tenir mes collat, a et deixes que si podem ens les beneficiem les donzelles.

Anònim ha dit...

Esstic plenament d'acord. L'Executiva Socialista ha magnificat tremendament el teu article i d'aquesta manera han anat fent gran la bola. Tot i així, despenjar l'article per acabar amb el follón em semblaria molt honrat però els sociates haurien de mirar més enllà i veure que el seu regidor és impresentable, tot i que no té blog, aprofita qualsevol racó per llançar insults i cridar a la gent...Crec que per la seva part també haurien de despenjar el comunicat i asserenar el seu regidor ja que molts dels seus actes sovint necessitaríen anar acompanyats de comunicats de disculpes.
Apa, gent d'ERC i Socialistes deixeu-vos de tonteries i centreu-vos en la feina que n'hi ha molta i el temps se us va esgotant...

Anònim ha dit...

si qui et ha de "jutjar" ,i perdonar o no , entre altres , son el gendre del vell comunista i una parella que un es el president local de esquerra i l´altre es de l ´executiva de pm-psc crec que ho tens "xungo"

en fi ja es veura que passa per si de cas que els seguents de la llista de esquerra que vagin pensant que faran si et fan plegar ja que al menys tu vas volguer entrar a l´ajuntament ,si pot ser no repetiu el mateix de l´altre vegada que va ser bastant estrany.

Anònim ha dit...

Tan estrany com en l'últim mandat de CIU en que també hi va haver dimissions i salts a la llista.La memòria humana és selectiva i un recorda el que vol o li interessa!

Judit ha dit...

Uis, m´ha portat al teu bloc l´estelada. I de cop, em veig el que es veu sempre a tot arreu... És una llàstima. De totes formes Andreu, estar en un càrrec públic no és fàcil, donar la cara tampoc, dialogar cada vegada costa més. Crec que hem de ser ferms en les nostres conviccions, fidels als nostres actes, i no deixar de lluitar mai pel que creiem. És l´únic camí vàlid.
Ja veus, jo no sóc anònima!
Salut

ALP2500 ha dit...

Andreu amb la política t'has ficat en un lloc on la foscor domina tot aquest ambit, i els atacs personals son una part de aquesta politica fosca, si vols el consell de un pagès de muntanya , has de disposar de unes esquenes amples i ja s'ho faran, que diguin el que vulguin, però tu treballa per el teu poble.

Pensa que estas representant al teu poble i que ells son els que t'han votat no pas ni els partits ni els companys i segur que ho faràs de conya.