10 de juliol del 2008

S'HA COMPLERT LA SENTÈNCIA...!!


Com ja vaig explicar en un post la setmana passada hi havía un platan del passeig que havía gosat posar-se al ben mig de lo que ha de ser el nou carrer que va des del Passeig fins a Mare de Deu de Puigcerver paral·lel a la cooperativa i com semblava estava sentenciat de mort per tal atreviment. Després d'uns dies avui s'ha complert la sentència i l'arbre en questió ja no molestarà més als pobres constructors que fan honradament la seva feina.







L'execució no ha estat fàcil i ha portat tot el matí de feina, han tallat les branques més grosses fins que només ha quedat el tronc i després de dinar han acabat la feina deixant el futur carrer ben net.










Les restes del delinqüent encara es podien veure aquesta tarda al lloc del succés. Esperem que aixó serveixi de lliçó als demés arbres del passeig i que no obstrueixin més el camí del "progrés" del poble, sobretot el progrés urbanistic, esclar.

13 comentaris:

Carme ha dit...

La crònica negra, et va, eh??? M'ha sabut greu pel plataner... si haguessin fet el carrer peatonal, no hauria fet falta tallar-lo, no??? I parlant del nou carrer... ja se sap quin nom tindrà??? Que li posin el que vulguin, però que no sigui cap nom relacionat amb el cleru!!! Jo opto per "Carrer de la Independència", ja que l'Avinguda es diu Catalunya... Molaria, no??? Jajajajajaja!!!

Anònim ha dit...

La teva proposta de nom pel nou carrer pots presentar-la a l'Ajuntament. En el darrer ple ja es va demanar que així es faci.

KidNova ha dit...

Votom pel nom de: Carrer del Plataner!

KidNova dixit.

Carme ha dit...

Ah si??? No sabia que es podien fer propostes pel nom del carrer... Quan i a qui s'ha de presentar???

Anònim ha dit...

suposo que a l'Ajuntament

Anònim ha dit...

Jo els canviaria tots , us haveu fitxa't amb el forat que te el tronc de l'arbre que han talla't , doncs la majoria estan iguals .

andreu ha dit...

Tal com diu katalunliber gaire bé tots estan iguals,.. pero es que son centenaris i aixó també compte, no? Tal com diu la Ka, hi ha solucions, ( carrer peatonal, xamfrá més ample, etc.) Lo que sembla és que aquests arbres ja sobren i segurament acabarán desapareixent,..

Anònim ha dit...

Tens raó Andreu, a la llarga en desapareixerà algun més, sobre tot si estan en mal estat.
Va ser a l´Aleixar on es va muntar una de grossa amb els plàtans oi?
Ka, lo de fer propostes per el nom dels carrers nous es veritat, es va dir a l’últim ple, si tens algun nom en ment ho poses per escrit i ho portes a l´Ajuntament, dirigit a l´Alcaldia.

andreu ha dit...

Sendu, quant em referia a que sobren i que aniran desapareixent ho deia no pel seu estat, que no es tant dolent per la seva edad, si no per que si se segueixen fent cases i entrades de parking aniran molestant i els aniran treien.
No se si es viable, pero a mi m'agradaria que s'anessin conservant dintre de lo possible, així a L'Avinguda Catalunya en seguiriem dient "El Passeig".
Per demanar quen o quedi.

Anònim ha dit...

Si per llastima i pel be del nostre poble o no tant be , potser el regidor de urbanisma que segons ell es de Iniciativa i dels VERS, pero al mateix moment parent del constructor, potser podia aver estudiat modificat la vorera.Si que potser es podria anomenar el carrer dels plateners

Anònim ha dit...

ei, si que es parent del constructor, però penseu que els permisos, van ser concedits per l´anterior consistori, i aquestes coses em sembla que no es poden tocar.
mussol

Anònim ha dit...

la vorera que tocava a la coperativa hanava rodona i ara es recte algu la cambiat¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

M'afegeixo a la moció de carrer del Plataner, encara que no sé si puc, al no estar empadronada a Alforja perquè de tant en tant m'esborren del padró per la cara XD