2 de juliol del 2008

ELS DIRE STRAITS



Era l'any 1.977 quan quatre nois de Londres van unir-se amb la idea de fer realitat el somni de les seves vides: tenir una banda de rock amb la qual tocar la música que a els els agradava.

Corrien per aquells moments els temps del punk, en els quals semblava més dignificat que la gent toqués malament, una cosa que al nostres nois no els agradava molt.
I, no es sap com, van conseguir uns dinerets per poder gravar la seva primera maqueta, mentre anaven d'actuacció en actuacció pels locals londinenses que volien recuperar el so més tradicional en contra del punk.


Aquella maqueta va ser donada pel baixista del grup a un disk-jockey de la ràdio, anomenat Charlie Guillet, que, impressionat per la qualitat musical, no va dubtar de radiar-la amb insistència, insistència que es va veure resposta per multitut de telefonades de oients de l'emissora que volien saber quins eres aquells nois que tant relaxaven les seues oïdes al costat del xirriant i esperpèntic punk. Dire Straits acabaven de nàixer




Aquest video correspon a l'any 1978, en knopfler està joveníssim i deu ser una de les seves primeres actucions.




1 comentari:

Carme ha dit...

Em dec fer gran però m'agrada més tota aquesta música que no pas la que fan ara, tot i que sóc més de Queen, jeje!!! "I want to break freeeeeeee!"