7 de juliol del 2008

MERCAT MEDIEVAL D'ALFORJA

Diuen que lo que comença bé només pot acabar bé i si no ho diuen, ja ho dic jo.

El divendres el Regidor de turisme i promoció económica va convocar una reunió de voluntaris per preparar el mercat medieval, va ser una reunió curta els temes feien vía a esbadinr-se i es respirava molt "bon rotllo". Mentre es repartien les feines entre els voluntaris, em va cridar l'atenció que en aquella sala hi havía gent d'Esquerra, del PSC, de CiU, de l'Associació de Dones i fins i tot de l'Urbanització Portugal, jo personalment no havia vist mai una reunió de gent de tanta diversitat tant política com cultural a Alforja, era el millor dels pressagis alló, passes lo que passes el mercat medieval d'Alforja ja era un éxit.

Els voluntaris suant la cansalada, mai millor dit

El voluntari Josep Viñas donant un tomb

3 comentaris:

Carme ha dit...

Sí. La veritat és que va estar molt bé, sobretot les paradetes de collarets i braçalets, jaja!!! És broma!!! Em va agradar moltíssim!!!
Enhorabona als currantes!!!

Anònim ha dit...

El voluntari Viñas, feie goig, encara que el vestit habia de ser un pel calent, la roba semblava de cortina de castell medieval!!!

Anònim ha dit...

Per mor de la difusió del voluntari Viñas, si et plau Andreu, crea un compte a Flickr si no el tens i penja les fotos allà. Les podràs linkar còmodament a blogger, en acabat.