26 de juliol del 2008

DE COM NO ES FAN LES COSES.

Ahir donant un tomb pels diaris digitals que miro normalment em vaig trobar un confidencial que parla d'un Regidor de les Borges, es veu que l'home ha escrit un article a la revista del partit amb unes faltes d'ortografia terribles, ( cosa molt comú entre els catalans que no hem estudiat en català, que encara som molts).

El diari digital en questió es el directe.cat dirigit pel meu admirat Oriol Junqueras i tot i que el partit al que pertany el regidor, PSC, no es sant de la meva devoció trobo que hi ha molta mala llet en l'escrit i aprofiten per lligar-ho amb el català del President Montilla,...lleig.

Aquí teniu l'enllaç de l'article: http://www.directe.cat/puntdemira#el-psc-no-te-vergonya-8540


Personalment trobo que aixó es un bon exemple de com no es fan les coses, tant del regidor en questió, un abans de publicar en una revista hauria de fer-se fer una correcció i de com es lintxa a un regidor de poble per que no sap escriure bé el català.


Aquest es l'article de la polémica.


4 comentaris:

Anònim ha dit...

home, deu n´hi do, les faltes que hi han, però això es per destituïr
el redactor de la revista, per què si es proposaven desacreditar el seu regidor, crec que ho han aconseguit, amb escreix.
i només falta que es diguin amics seus.

mussol

Anònim ha dit...

Que voleu que us digui....el text es fatal d´acord.
Pero i la foto, que m´en dieu de la foto!!!!!
Semble una foto del antic oest: Wanted, dead or alive. Es busca mort o viu.

KidNova ha dit...

A bones hores li va venir l'inspiració al Sr regidor de medi ambient. Estic amb el Sr Mussol, s'han de follar viu al redactor, ep! però de forma discreta.

Anònim ha dit...

ep, la foto, ni que fos d´una roda de reconeixement de la "poli" dels anys.......
mussol.