6 de juliol del 2008

CUMPLIR LA LLEI I ARBRES SENTENCIATS

Aquest dissabte passat el meu pare que circumstancialment es desplaça amb cadira de rodes va voler que el portéssim a fer un tomb fins la Plaça de Dalt per poguer veure com estava decorat el poble en motiu del mercat medieval. Acompanyat per la meva mare que encara que forta té setanta-set anys van enfilar el passeig camí del centre del poble.

Al arrivar a l'alçada del bloc nou que hi ha devant la cooperativa no van poguer baixar l'escala que fa la vorera ja que aquesta està en obres i van haver de tornar cap a casa ja que es vàren donar compte que no seríen capaços ells sols d'arrivar fins a la plaça. Em van explicar lo que havía passat al arrivar a casa i llavors varem obtar per anar fins al Parc a passejar una estona.


Lo fotut del cas, que ja ho és en si, és que a les obres d'acondicionament de la vorera del nou edifici no s'ha tingut en compte fer un baixador per que les cadires de rodes, cotxets de crios o simplement la gent que porta crosses hi puguin accedir amb més comoditat ja que aixó ho obliga la llei.









Al observar les obres un es dona compte que les voreres dels nous carrers que s'han creat i que encara no tenen nom son de només 80 cm d'ample lo que farà com a mínim una aventura transitar per ells quant es creuin dues persones o simplement hi vulgui circular un cotxet de nens o una cadira de rodes. Per últim sembla que hi ha un altre plataner del Passeig que ha quedat sentenciat ja que és al ben mig del carrer.




Un que és de bona fé, està segur que el Sr. Regidor d'Urbanisme el señor Salvador Taverna farà l'impossible per fer cumplir la llei, o no.

Del arbre haurem d'esperar un miracle per que se salvi que ja som prou grandets per saber que "poderoso caballero es don dinero", potser es produirà el miracle, ves a saber.

3 comentaris:

KidNova ha dit...

Com a "empresari" del sector m'he trobat a tots els ajuntaments alhora de fer una vorera (1'2m nínim) que en cada xanfrà de l'illa de cases m'na manat fer 2 baixadors i 2 passos de zebra, els baixadors de pedra (granit), no et creguis que tallant una vorerea n'hi ha prou.

També pots decidir no fer-los però llavors oblida't de recuperar la finaça d'obres i d'obtenir la primera ocupació.

Per tant l'ajuntament ja es pot posar les piles i demanar el que els hi sembli poprtú per al lliure pas del peatons, que d'altra banda semblem una mica oblidats últimament.

De l'arbre ja t'en pots anar oblidant, com no el replantin a dins de cal Joan no se on el posarien, d'altra banda els plataners de l'avinguda catalunya no m'han agradat mai.

Anònim ha dit...

En aquest cas el regidor no a vigilat massa per que al carrer Verge de Puigcerver la vorera que eccistia feia 110-120,pero ara el bloc sa menjat vorera i ara fera 80 tocan a la cooperetiva.

KidNova ha dit...

No es feina del regidor mirar les mides, sinó dels serveis tècnics d'urbanisme, la contractació dels quals si és responsabilitat del regidor.