27 d’octubre de 2009

QUEDA PROHIBIT EL NADAL


La conselleria de Sostenibilitat Sostenible ha decidit:

1. El 25 de desembre serà anomenat, oficialment, Dia del Solstici d’Hivern i la Celebració del Naixement del Sol.

2. El pessebre és dirà ara Representació d’Escenes Quotidianes No Urbanes. La presència de figuretes haurà de ser paritària. L’Àngel anunciador no podrà aparèixer a més de 80 per hora. A la Mare de Déu i a Sant Josep se’ls aplica la llei de successions contra els rics i els poderosos i res d’establia, a parir a la via. El Nen Jesús serà la nena Jesusa.

3. S’eliminen els llums nadalencs i s’apagarà la resta d’il·luminació com a mesura d’entristiment global.

4. Els 3 Reis Mags i les 3 Reines Magues seran l’heterosexual, l’homosexual i el transsexual. Es crea la figura d’un quart Rei i una quarta Reina bisexuals. L’Estel de Betlem es canvia per una imatge del Subcomandante Marcos. La Cavalcada se celebrarà per Halloween, que és quan els nens hauran de disfressar-se ja que el Carnaval desapareix del febrer per no coincidir amb la Setmana Blanca.

5. El tortell de Reis i Reines serà substituït per un falafel amb sorpresa. La sorpresa haurà de ser una autentica merda, no fos cas que el nens tinguessin alguna mena d’alegria o d’il·lu­sió.

6. El Pare Noel es manté igual, però arriba en bicicleta per evitar l’explotació animal dels pobres rens.

7. La Missa del Gall s’anomenarà del Xai i s’hi sacrificarà aquest animal en direcció a Pamplona.

8. S’elimina el fer cagar el tió per apologia de la violència.

9. El vesc, la ponsètia, el boix grèvol i l’arbre de Nadal seran substituïts per plantes de marihuana que, en ser fumades, permetran cantar “que guais que està la maria, fum, fum fum”.

10.El dinar de Nadal serà vegetarià i no transgènic. Els ingredients hauran de comprar-se en una botiga de comerç just. Queden prohibits el vi i el cava i serà obligatori beure sucs baixos en calories. Amén... o no.

1 comentari:

y ante la duda... ha dit...

...GAS!!!

http://www.youtube.com/watch?v=i6c_1HWde60