19 d’agost del 2008

VA DE SUBVENCIONS

El passat dia 5 es va celebrar el darrer plé de l'Ajuntament on es van otorgar les subvencions a les entitats que ho van demanar. Jo no vaig poder assitir-hi ja que em trovaba de viatge, però sembla que l'otorgament de les subvencions ha provocat alguna situació tensa entre algunes de les entitats, algún altre malentès i alguna situació que em sembla cómica.


ASSOCIACIÓ DE DONES Vs L'ATENEU J. TAVERNA




Sembla ser que l'associació de dones va demanar una certa quantitat com a subvenció i se li va concedir en la seva totalitat, però es va assebentar que l'Ateneu havía demant més diners que elles i que també s' els hi havía concedit va provocar alguna escena de "gelosía" al semblars-hi que havíen demant massa poc



COLLA GEGANTERA D'ALFORJA





Sembla que hi va haber alguna queixa per part de gent vinculada a la Colla Gegantera per que no s'els havia concedit cap subvenció per un tema legal, (no disposen de NIF). Consultat el Regidor de finançes em va explicar que els gegants pertanyen a l'Ajuntament i que disposen d'un lloc al magatzem municipal per guardar-hi els gegants, gegantons i tot el material corresponent.
Desconec quina subvenció va demanar la Colla Gegantera i per a que s'havien de destinar els diners sol·licitats, però estic segur que hi ha fórmules per que aconsegueixin els diners que facin falta per fer les seves activitats i que l'ajuntament que està al servei del poble assessorarà als responsables de la Colla per que puguin accedir a les subvencions de forma legal o facilitarà que puguin portar a terme les seves activitats.




ELS PATXANGUERUS
Sembla ser que com no podia ser d'altre manera l'equip degà de futbol sala d'Alforja també va demanar subvenció. La demanda va ser per l'escola de futbol, noves equipacions, per bicicletes i per un sopar de final de curs. Segons tinc entés només s'els va concedir subvenció per l'escola de futbol i sels va aconsellar que per finançar el primer equip facin lo que fan els demés equips, buscar patrocinadors. La resposta de la directiva dels patxanguerus va ser amb una lleu "amenaça" de pujada de quotes, ja veurem que passa.

6 comentaris:

McTutacara ha dit...

Al Ball de Diables ni un duro, per haver fet tard amb la presentació de la paperassa... quelcom que ens havia passat en contades ocasions, en passats consistoris... ara, sempre ens hem espavilat, fins i tot quan la corda al nostre coll apretaba molt fort. I, els sopars de final de temporada eren financiats per cada participant.

Anònim ha dit...

Hola,
Aquest comentari no és del tot correcte.
Al Ball de Diables se'ls va donar 1000 euros -em sembla- mitjançant una partida estraordinària dels pressupostos, que servia per aquelles entitats que, tal com bé dius, no van donar la paperassa dins dels terminis. Això va ser aquest últim Ple del dia 5 d'agost. També van demanar fora de termini els Passerells, per exemple, i se'ls va donar 1500 euros.
diana

Anònim ha dit...

dius bé DIANA,en quan al mctutacara, crec que abans de escriure qualsevol cosa,ens hem de informar una miqueta més bé.
perquè si ho tinc entès bé, tot va ser al mateix ple. salut

Anònim ha dit...

ep, no creieu que l´ASSOCIACIÓ DE DONES té l´enemic dins a casa....
em sembla que la seva secretaria treballa a l´AJUNTAMENT....
es de suposar que alguns coneixements de les coses deu tenir, no?. si més no "sentir tocar campanes".
bon dia

McTutacara ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
McTutacara ha dit...

El dia que em vaig assabentar de què no teníem la subvenció, també em vaig assabentar que després ho havien arreglat... de fet, el comentari no anava tant per aquest fet, si no per la dependència que algunes entitats mostren a les subvencions de l’Ajuntament, naltros, el Ball de Diables d’Alforja, ja fa temps que vam decidir no dependre d’aquestes dotacions econòmiques, així, que quan no les hem tingut, ens hem espavilat d’una o altra manera, per a tiraren endavant el Correfoc de Festa Major... Pensava que s’hauria entès la conya del comentari, tot i que, pel que veig, no ha estat així, havent-hi gent amb una pell molt fina, que de seguida veu complots a reu...
Potser hom, també s’hauria d'assabentar qui hi ha darrera del renom d’en McTutacara, i de quines intencions pot tenir...