21 d’agost del 2008

POLÉMIQUES FUTURES

Avui ha sortit publicada una carta al director al Diari de Tarragona que parlava de nosaltres, també està publicada a vilaweb http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2971736


Hi ha polémiques que sorgeixen en sec,.. sense esperar-t'ho,.. i d'altres les veus venir.


A finals del 2005 es va licitar la millora de la carretera c-242, la nostra (com TV3) entre Les Borges i Alforja i es van licitar les obres per construïr la variant de Les Borges que actualment es troben en redacció del procés constructiu ( que deu voler dir que están a punt de començar). La variant de Les Borges ja va portar en el seu moment força polémica al poble, amb acusacións dels politics locals de Les Borges al exalcalde d'alforja Josep Mariné, de recollida de firmes pel poble, etc.


Ara sembla que començarà aviat una altre polémica amb la redacció del projecte de millora de la carretera des d'Alforja a Ulldemolins.


Com solucionarán el pas del Coll d'Alforja (es parla d'un tunel), com quedarà el paisatge si la carretera s'amplia de 5 metres d'amplada actuals a 9 metres?


Per una banda sembla que fa falta millorar la carretera per el desemvolupament dels pobles de l'interior i per altre banda es indispensable conservar el nostre millor patrimoni, el paisatge. Com ens defensarán els nostres representants polítics locals? Les obres sembla que han de començar d'aqui a dos anys, en plena precampanya electoral, el 2010. La polémica està servida.

4 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

valtros vau matar al bou( crec que era un ruc ?) a paraulades, però diu la llegenda que ja venia malferit de les Borges

una salutació des de Reus

Jobove - Reus ha dit...

en un altre ordre de coses, si s'amplia el Coll d'Alforja, la muntanya s'omplirà de gent de la ciutat que hi anirà a viure pels preus de l'habitage i ja s'acabat la pau, valtros mateixos, un servidor ja començaria una campanya en contra

salut

Anònim ha dit...

Vindrà el soroll però també els diners. Va l`un amb l`altre.

Salut i república.

I free Tibet.

McTutacara ha dit...

Ep, t'asseguro que el bou el vam matar naltors, sense l'ajuda dels de les Borges, ni dels de Riudecols (que és una de les altres variants sobre la història del bou i els alforgencs).