23 de febrer del 2010

PLATAFORMA ALFORJA DECIDEIX, L'EXEMPLE A SEGUIR.

Ara fa unes setmanes es va constituir la Plataforma Alforja Decideix per preparar la consulta popular per la independència a Alforja aquest 28 de febrer. He de dir que jo en formo part des del primer dia i que també des del primer dia em va sorprendre gratament que a aquesta entitat hi han fet cap gent de totes les tendències polítiques, és la primera vegada que veig una entitat de caire politic tant transversal.

Han prepaat un programa d'actes ben lluït des d'un sopar col·loqui, una xerrada amb Carles Mora, alcalde d'Arenys de Munt on es va celebrar la primera consulta, han penjat una senyera gegant al cingle i han aconseguit lo que semblava impossible, que és jugui un partit de futbol sala amb els dos equips del poble, casi res.

















Per al dia 28, dia de la consulta, tenen preparada una serie d'activitats, gegants, sardanes, exhibició de futbol-volei, xocolatada popular, etc.


Passi el que passi el dia 28 considero que la Consulta haurà sigut un exit, nomes pel fet de que un grup de gent s'hagin unit per aconsseguir un objectiu comú, deixant de banda diferències ideológiques i lluitant contra els entrebancs que la gent que no vol que hi hagi una consulta popular per la independència els ha anat posant. Sigui quin sigui el % de gent que haurà anat a votar sempre hi haurà qui ho trobarà curt i ho aprofitarà per dir que ha sigut un fracàs. Però puc dir amb tota la certesa que de fracàs no en te res aqeusa consulta.
La Plataforma Alforja Decideix és l'exemple a seguir, unitat per un objectiu comú, capacitat de treball i tindre les coses molt clares. Tant de bó Alforja funcionés com la Plataforma Alforja Decideix. Felicitats nois!


Noves lluites s'apropen i ens farà falta unitat per lluitar contra els molins.