15 de desembre del 2009

EL FINAL DE L'IMPERI ÉS A PROP

Cliqueu sobre l'imatge.
He trobat aixó al bloc del tresinores.
Adivineu de quin imperi estem parlant...

1 de desembre del 2009

L'EDITORIAL CONJUNTA, REFLEXIONS.

Al ple d'avui el grup de CiU ha presentat una moció per adherir-se a "La dignitat de Catalunya" l'editorial conjunta que es va publicar a dotze diaris la setmana passada.

Jo com a Regidor he votat en contra i he sigut l'únic que ho ha fet.

He votat en contra per que crec fermament que aquesta editorial és senzillament una mena de genuflexió als espanyols per que no retallin encara més l'estatutet, cosa que d'altre banda posaria als partits espanyolistes que ara formen el tripartit en una mena de travessia del desert.

Estic segur que el govern n'estava al corrent i que segurament va ser el mateix govern qui va donar l'ordre a uns diaris que están subvencionats per poder subsistir.

La via estatutària està consumida, estic cansat d'haber de demanar permis als espanyols per a fer qualsevol cosa, si seguint totes les normes democràtiques, aprovació del 90% del Parlament de Catalunya, aprovació a Las Cortes Españolas, (amb la consequent retallada), aprovació al Senado i votada afirmativament en referéndum, ara resulta que enacara ens el retallen més,.. ja sel poden quedar.

LA DIGNITAT DE CATALUNYA, ÉS L'INDEPENDÈNCIA.