27 d’octubre del 2009

QUEDA PROHIBIT EL NADAL


La conselleria de Sostenibilitat Sostenible ha decidit:

1. El 25 de desembre serà anomenat, oficialment, Dia del Solstici d’Hivern i la Celebració del Naixement del Sol.

2. El pessebre és dirà ara Representació d’Escenes Quotidianes No Urbanes. La presència de figuretes haurà de ser paritària. L’Àngel anunciador no podrà aparèixer a més de 80 per hora. A la Mare de Déu i a Sant Josep se’ls aplica la llei de successions contra els rics i els poderosos i res d’establia, a parir a la via. El Nen Jesús serà la nena Jesusa.

3. S’eliminen els llums nadalencs i s’apagarà la resta d’il·luminació com a mesura d’entristiment global.

4. Els 3 Reis Mags i les 3 Reines Magues seran l’heterosexual, l’homosexual i el transsexual. Es crea la figura d’un quart Rei i una quarta Reina bisexuals. L’Estel de Betlem es canvia per una imatge del Subcomandante Marcos. La Cavalcada se celebrarà per Halloween, que és quan els nens hauran de disfressar-se ja que el Carnaval desapareix del febrer per no coincidir amb la Setmana Blanca.

5. El tortell de Reis i Reines serà substituït per un falafel amb sorpresa. La sorpresa haurà de ser una autentica merda, no fos cas que el nens tinguessin alguna mena d’alegria o d’il·lu­sió.

6. El Pare Noel es manté igual, però arriba en bicicleta per evitar l’explotació animal dels pobres rens.

7. La Missa del Gall s’anomenarà del Xai i s’hi sacrificarà aquest animal en direcció a Pamplona.

8. S’elimina el fer cagar el tió per apologia de la violència.

9. El vesc, la ponsètia, el boix grèvol i l’arbre de Nadal seran substituïts per plantes de marihuana que, en ser fumades, permetran cantar “que guais que està la maria, fum, fum fum”.

10.El dinar de Nadal serà vegetarià i no transgènic. Els ingredients hauran de comprar-se en una botiga de comerç just. Queden prohibits el vi i el cava i serà obligatori beure sucs baixos en calories. Amén... o no.

14 d’octubre del 2009

COMPANYS, EL PRESIDENT MÀRTIR


Lluis Companys i Jover, 123è President de la Generalitat de Catalunya, primer president del Parlament de Catalunya

És l'únic president democràtic d'Europa assassinat i l'estat espanyol setanta anys després encara no ha anul·lat el consell de guerra que va dictar-ne l'afusellament.

Aquest dijous a les 6 del matí farà 69 anys del seu assasinat. Ja no esperem justicia de l'estat espanyol però sempre romandrà en el record dels demócrates catalans.

VISCA CATALUNYA LLIURE!!
VISCA LA REPÚBLICA CATALANA!!!

11 d’octubre del 2009

VISCA LA TERRA, MORI EL MAL GOVERN

Avui he decidit adherir-me a Bat blocs

Tots els blocs adherits a aquesta xarxa som blocaires catalans que, des de la nostra llibertat de criteri, pensament i opinió, lluitem per una terra lliure i pròspera.Considerem que el règim polític del govern tripartit ha esdevingut una autèntica plaga insofrible i immerescuda que pateix la nostra nació.I ens comprometem a convertir la nostra opinió en una arma combatent per la llibertat, individual i col·lectiva.Suma-t'hi!: batblogs@gmail.com

10 d’octubre del 2009

UN BON DIA.

Avui he decidit fer public en aquest bloc que sóc un reagrupat més. Fa mesos que vaig pendre la decisió de reagrupar-me devant de la decepció de la actual direcció d'ERC.
Els que em coneixen i tracten amb mi ja fa temps que ho saben pero avui he sabut que

una persona molt admirada per mi també s'ha reagrupat.

7 d’octubre del 2009

REFLEXIONS A PROPÒSIT DE LA MOCIÓ PER LA INDEPENDÈNCIA

Ahir es va celebrar el ple de l'Ajuntament on el grup d'ERC va presentar la moció de suport a les consultes per la independència.

El portanveu del grup d'ERC va presentar la moció i seguidament es va passar a la votació.

El grup de CiU hi va votar a favor al·legant que ells eren nacionalistes

El grup del PSC (que es fan dir UPA-PM) van llegir un manifest on venien a dir que ja van votar al febrer una moció en suport al dret d'autodeterminació i donant suport al la manifestació dels "deu mil a Brusel·les" pero que ells no son independentistes si no que son federalistes,(falta saber si simètrics o assimètrics), i que la seva feina és la gestió de l'Ajuntament amb la próxima preparació del pressupostos, etc i que per aixó s'abstenien.

El grup d'ERC hi va votar a favor, obviament i va demanar que constés en acta la seva decepció pel vot abstencionista del grup socialista ja que aquella moció no era per decidir si independència o federalisme si no que era per donar suport a qualsevol entitat que volgués fer una consulta popular pacífica, festiva, democrática i evidentment no vinculant i que amb el seu vot els socialistes no donaven suport al exercici democràtic del poble a poder expresar la seva opinió.

La moció va ser aprovada doncs amb el vots favorables de CiU i ERC i amb l'abstenció del PSC.

A nivell personal crec que el grup socialista s'ha equivocat seguint ordres de partit i considerant les consultes populars com una mena de jugada dels independentistes a la que no s'ha de seguir el joc i ho crec per dos coses;

1ª,- per que per política de partit, (no crec que sigu per ideologia), no donen suport a un dret fonamental i essència de la democracia com és el de que el poble es pugui expresar democráticament.

2ª,- per que han evidenciat amb aquest tema la seva solitud dins de l'arc municipal separant-se inclós dels seus socis de govern.

1 d’octubre del 2009

MOCIÓ DE SUPORT A LES CONSULTES PER LA INDEPENDÈNCIA

ERC-Alforja presenta una moció al proper ple ordinari de l'Ajuntament del dia 6 d'octubre on insta a l'Ajuntament a donar suport a qualsevol entitat que convoqui una consulta popular per l'independència.

El mateix grup municipal diu que desitja que s'aprovi per unanimitat.

Creus que hi haurà unanimitat?

Pots votar a l'enquesta que hi ha a la banda dreta del bloc.