24 de juny del 2009

EL PERQUÈ DE LES COSES...

Diumenge passat vaig penjar l'article "El vell comunista" el qual ratifico completament. L'Article en qüestió volia ser una crítica no al fet que un regidor que dedica tot el seu temps a les feines de la regidoria cobri un sou, jo mateix vaig votar a favor d'aixó i crec que és una llàstima que els regidors no tinguin cap gratificació per les hores i les energies que dediquen a servir al seu poble, si no al fet que un comunista de pedra picada canvies de carnet i deixes de criticar organismes on amb el nou carnet se li obre la possibilitat d'entrar-hi.

Penjar aquest article no va ser una cosa gratuïta, tot té un perquè i tot va ser fruit d'un des encontre greu amb un company de consistori. Després d'unes acusacions de caire personal per part del company en qüestió i que jo considero molt greus i que no cal explicar aquí, no vaig rebre cap mena de disculpa per part seva, és més, els atacs personals encara que menys greus varen continuar.

Reconec que en vaig equivocar al penjar-ho al meu bloc personal on tothom hi pot entrar, ara no ho faria. Demano disculpes públicament a qui s'hagi molestat.

L'endemà de penjar l'article vaig tenir una conversa amb l'alcalde i el regidor en qüestió i tot i disculpar-me personalment vaig seguir sense rebre cap disculpa de part seva, només una mena d'intent de justificació que no va concluir per que no es pot justificar de cap manera. També sem va demanar que esborres l'article per que la cosa no és fes grossa a lo que d'entrada vaig accedir però vist que no hi ha cap mena de disculpa per part del regidor i que al bloc dels socialistes n'han fet un comunicat específic, (bonica manera de intentar que no es faci gran la cosa), he decidit no esborrar l'article ni els comentaris i fer aquest per que quedin clars alguns conceptes.

Sobre el meu futur al consistori només dir que jo em dec en primer lloc a la secció local d'ERC-Alforja i en segon lloc a l'Alcalde que és qui te la potestat de cessar-me de la regiadoria que ara ocupo.

També vull dir que he trobat a faltar poguer parlar directament amb l'executiva socialista per poguer donar-los-hi les explicacions oportunes, prefereixen fer comunicats i buscar intermediaris, sembla.

21 de juny del 2009

EL VELL COMUNISTA


Conec un poble on ja feia anys que no hi quedaven comunistes, havien anat despareixent, conevrtits en ecologistes o en eurocomunistes o alguna fórmula d'aquestes que hi han per a sobreviure politicament.


Però encara quedava un vell comunista, un vell que vivía del passat, que recordava els temps de lluita, de clandestinitat, de fosca oposició, el vell comunista és mantenia ferm en les seves conviccions, ell era l'autor dels anònims que pel poble van córrer durant els mandats de la dreta, ell era també l'autor de les pancartes que de tant en tant és penjaven pel poble, ja és per salvar els arbres del passeig com per denunciar casos de presumpta corrupció, sempre lluitant per la "seva" igualtat, tant se val, el vell comunista és mantenia ferm en les seves conviccions,.. ay! si manessin els meus, pensava.


A les últimes eleccions per un rebot de la democràcia va entrar al poder, va començar a manar i a fer servir el seu poder,però les coses no canviaven fins que l'administració que tant havia criticat en els "bons temps" va pagar-li un sou, llavors el vell comunista és va fer "gran" de cop i va creure que potser no calia ser tant comunista i és va treure el carnet de PSOE, i és que no hi ha res per fer canviar la gent com cobrar un souet per manar i és que senyors,..la pela és la pela.


Qualsevol semblança en la realitat és pura ficció.